Szerettel köszöntök minden kedves látogatót az új weboldalamon. Azért indult ez a weboldal hogy itt bemutassam az IASH hangterápiás iskolát és lehetőséget adjak minden érdeklődőnek aki szeretne többet megtudni a hangterápiás meditációkról vagy akár személyesen is szeretné megtapasztalni a hangfürdők előnyeit a mindennapi életben. Bemutatjuk a hangterápiás meditációs technikák és a hangfürdők pozitív hatását az emberi testre és elmére. Ezen kívül még sok más hasznos információ is megtalálható itt ami a hangtálak és az egyéb hangterápiás eszközök használatáról érdemes megtudni.

Aki ki szeretné a gyakorlatban próbálni, hogy milyen is egy igazi Hangterápiás meditáció azt várom szeretettel következő csoportos hangfürdőre.

Hosszú szünet után újra elkezdjük a “hangfürdőket” a megszokott helyen Miskolcon a Zenita hang-varázs stúdióban. https://goo.gl/maps/P3tansBVsGJmjtcHA

Május 8-tól heti rendszerességgel fogok hangfürdőket tartani ezen a helyen, ezért akit érdekel az előre is le tudja foglalni a helyét a következő hónapra.

Remélem hamarosan találkozunk.

Béke és szeretet

Zoltán

Elindult az IASH Hangterápia weboldala.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Upcoming Events