Nada jóga, vagyis “a hang által történő egyesülés”

“Ha szeretnéd megváltoztatni a világot akkor változtass először önmagadon.”

Legyen szeretet teljesebb és boldogabb az életed az IASH-hangterápiás meditációk segítségével…
A hangterápiás meditációk elősegítik az egészséges és boldog élet elérését, szorosabb, szeretet teljesebb és tartósabb kapcsolatok kialakítását.
Ha nem szereted önmagad, nehéz másokat is szeretni és szeretetet tanúsítani irántuk. A hangterápiás meditáció arra tanít minket, hogy nem a gondolataink irányítanak minket hanem mi irányítjuk a gondolatainkat, ezáltal nem az érzelmeink irányítanak hanem mi irányítjuk az érzelmeinket. Hasonlóképpen, a hangterápiás meditáció megtisztítja az elmét, hogy rálássunk a kérdések lényegére, és ne foglalkozzunk minden olyan mögöttes kérdéssel, amely megakadályoz minket abban, hogy a szeretetünket kimutassuk és elérjük a kitűzött vágyainkat.

Ha jobb kapcsolatra vágysz a partnereddel, családoddal, kollégáiddal és – ami a mindezek előfeltétele – önmagaddal, az IASH-hangterápiás meditációs foglalkozások hozzásegítenek ennek célnak az eléréséhez.
A nyugtató és relaxáló technikáinak köszönhetően a hangrezgésekkel való”gyógyítás” és meditáció segíthet abban, hogy jobb szülővé, jobb testvérré, jobb baráttá vagy jobb munkatárssá válhass. A nyugtató hangrezgések hatására felismerheted és kapcsolatba léphetsz a valódi természeteddel, az önvalóval. Ez a belső kapcsolat hozza el a az önmegismerés teljességét a belső békét. Így ezáltal könnyebben érheted el a kitűzött céljaidat és vágyaidat az élete minden területén, és ezáltal a társas kapcsolataid is sokkal kiegyensúlyozottabbak és harmonikusabbak lesz.
Ezenkívül a hangterápiás meditáció segíthet leküzdeni a ragaszkodást, legyen szó akár családról, a múlt traumáinak feldolgozásáról az önbecsülés hiányáról vagy különféle mentális blokkokról. A vizualizációs technikák és a hangtálakkal végzett irányított meditáció segít a meditálóknak a nehéz helyzetekben való helytállásban azáltal, hogy az önvaló minél jobb megismerésén keresztül rájön arra, hogy ki is valójában, felismerve a belső értékeit és az összes pozitív jó tulajdonságát amivel rendelkezik. Megerősítve ezáltal az önbizalmat és az önszeretet érzését.
Amikor hangterápiás foglalkozásokon hátra hagyjuk a múltat, és megtanuljuk elfogadni a jelent , ezáltal megtanuljuk meglátni a jelen pillanat szépségét. Mert amikor szilárdan megalapozottan a jelenben tudunk lenni , könnyebb szeretettel és örömmel látni a körülöttünk zajló világot és elfogadni a nehézségeket.
Minél több időt tölt valaki a “szent hangok” rezgés terében, ezáltal még jobban megismeri és szeretni fogja önmagát, így képes leszel a szeretet energiáját megosztani másokkal is, mivel mindenki csak azt tudja megosztani másokkal ami már neki meg van.

Az IASH hangterápia és meditáció segít összpontosítani a kihívásokkal teli nehéz helyzetekben a kapcsolatainkra és a folyamatban lévő problémákra, miközben a jövőbeni problémák kezeléséhez szükséges használható eszközöket kínál. Az első és legfontosabb azonban , hogy a hangterápás-meditáció segít javítani a személyes kapcsolatokon azáltal, hogy amikor valaki önmagán dolgozik akkor elfogadja önmagát és szeretettel gondol önmagára. Minél jobban tiszteli és szereti önmagát, annál jobbak lesznek a kapcsolatai is másokkal .

A hangtálakat legismertebb néven , Tibeti vagy Himalájai hangtálaknak mondják, legalább is ezen a néven ismerte meg őket az egész világ. De ahhoz hogy megtapasztaljuk ezeknek a különleges hangszereknek a pozitív hatását , nem kell hinni vagy követni bármelyik vallást sem.
A gongok és a hangtálak az elmére és a testre gyakorolt ​​hatása minden vallási ideológiától függetlenül történik meg, ezért annyira kedveltek világszerte a hangfürdők és a hangterápiás foglalkozások mert bárki bárhol is éljen ezen a földön, kortól és nemtől függetlenül, legyen ateista vagy vallásos, mindenkire egyformán hatnak a nyugtató hangok és a rezgések. Akkor is ha hisz benne az ember vagy ha nem hisz , ez olyan mint a gravitáció mindenkire egyformán hat.

De ahhoz hogy megértsük hogyan is működnek ezek a gyógyító hangrezgések megkel jobban ismerni „metafizikát és a hangrezgéseket”, mert úgy gondolom, hogy ezek a fogalmak tisztázása nélkülözhetetlenek a hanggyógyítás megismeréséhez és megértéséhez.
Amikor az ember kezdi megérteni a hangok és a rezgések természetét, akkor egy mélyebb betekintést nyer a valóság igazi természetébe és a teremtő isteni energia magasabb megértésében.
Más szavakkal, ha valaki megismeri a rezgések természetét és tulajdonságait, akkor megismeri magát az univerzum természetét is.

Nikolasz Tesla híres mondása-
Ha megakarod ismerni az univerzumot akkor gondolkozzál rezgésekben és energiában….

A zene és hangterápia a modern idők egyik leghatékonyabb gyógyító tudományaként jelenik meg, amely a testi, lelki és pszichés zavarok széles skálájával rendelkező embereknek segít a tudati és a spirituális megvilágosodás elérésében. Az elmúlt évtizedekben a zene mint terápiás eljárás és az orvostudományban betöltött szerepének és funkciójának megértése gyors átalakuláson ment keresztül. Az újfajta agy és idegtudományi kutatásokon alapuló felfedezések megmutatták, hogy a zene és a hangrezgések hogyan képesek megváltoztatni az agy működést ezáltal befolyásolva az érzelmi állapotot és a viselkedési mintákat. Ezek a tudományos eredmények azt is bizonyítják, hogy a hangterápiás-meditációk és hangfürdők által keltett nyugtató rezgések pozitív hatással vannak az emberi szervezetre.

Upcoming Events