Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

IASH hangterápiás képzés

2022.07.02. @ 08:00 - 2022.07.03. @ 17:00

120000Ft

Professzionális hangterápás képzés indul Magyarországon először, az indiai, International Academy of Sound Healing (IASH) iskola rendezésében. Várunk minden érdeklődőt, aki szeretné megismerni a Himalájai hangtálak  kozmikus és szakrális gyógyító energiáinak működését. Az IASH a világ egyik vezető hangterápiás iskolája, több ezer tanulóval a világ minden részén. Mostantól Magyarországon is elérhető és megszerezhető lesz ez az ősi indiai védikus tudás alapjaira épült professzionális hangterapeuta képzés.

A tanfolyamot legfőképpen azoknak ajánljuk, akik szeretnék professzionális szinten használni  a hangtálakat  a mindennapjaikban.

Bárki belekezdhet ebbe a élethosszig tartó tanulási folyamatba, előképzettség nélkül is. Azoknak is ajánljuk, aki már korábban részt vett másfajta hangtálas képzésben és szeretné tudását bővíteni, megismerkedni egy tradicionális indiai alapokra épülő jól bevált hangterápiás technikával.

Alapszintű tanfolyam , Indiai, angol nyelvü minősítéssel

2 nap, egész napos workshop, 9:00-17:00, előadásokkal, audiovizuális bemutatóval, élő gyakorlati bemutatók – terápiák és utána páros gyakorlás, Kérdés – válasz szekció,

1. nap

9-12 óráig 1. A hangterápiás gyógyítás tudományának részletes és mélyreható magyarázata a mai tudomány nézőpontja és az ősi Indiai védikus hagyományok összehasonlításával.

2. Ismerkedés a hangtálakkal, mint kozmikus és szakrális gyógyító hangszerekkel. A hangtálak gyógyító és transzformációs energiáinak a megismertetése. A hangtálak története és eredete, különböző hangtál fajták bemutatása és a helyes megszólaltatásuk a megfelő ütők kiválasztásával.

3. Egyéni gyakorlás az IASH iskola által használt speciális hangterápiás minőségü hangtálaival, különböző méretü hangtálak használata és a helyes ütés technika elsajátítása, különbözö méretü ütökkel.

12.00-13.00 (ebédszünet)

13.00-17.00 óráig Gyakorlati bemutatók és páros gyakorlás

1.Agyhullám lazító terápia. / Brain Wave Relaxation Therapy/: Mély relaxációhoz, stresszcsökkentéshez és a szervezet öngyógyító mechanizmusának aktiválása. Bemutató és páros gyakorlás.

2. Kéz és láb reflexzónák terápia. / Hand and Foot Reflex Zones Therapy/ Gyengéd hangterápiás kezelés, speciálisan erre a terápiára készített IASH hangtálakkal. A mélyreható gyógyító rezgések a test meridián vonalain keresztül átrezegtetik a testünk összes sejtjét, mint egy sejt masszázs. Bemutató és páros gyakorlás.

3. Kérdés-válasz szekció.

2. nap

9-17 óráig (1 óra ebédszünet: 13-14 óra)

Gyakorlati bemutatók és egyéni gyakorlati képzés:

1. Csoportos hangterápiás meditáció megtapasztalása és elsajátitása , útmutató és hasznos tanácsok a különféle csoportos meditációs technikák megismeréséhez.

2. Elme méregtelenítő terápia / Mind Detoxification Therapy/ Gyors és hatékony terápia a stresz a düh, a depresszió és a szorongás stb elengedéséhez.

3. Aura tisztítása és erősítése: Gyengéd terápia az Aurák harmonizálásához.

4. Öngyógyítás – Saját magunk kezelési módjai hangtálakkal, mély relaxáció/meditáció, stresszcsökkentés, spirituális fejlődés és a fizikai, mentális és pszichológiai rendellenességek gyógyítása

5. Általános testi betegségek kezelése: emésztési zavarok, ízületi fájdalmak (térd, Váll, csípő stb.), derékfájás, fejfájás, láz stb.

6. Sejt Toxinox tisztítása. /Cellular Toxins Cleansing Therapy / Professzionális szintű terápia alkalmazása 4 db hangtállal a fizikai, mentális és pszichológiai rendellenességek bármilyen formájának kezelésére.

7. Kérdés-válasz szekció és bizonyítványok kiosztása.

Kiknek ajánlott a tanfolyam?

Az alap szintü IASH kezdö tanfolyamot bárki elvégezheti aki szeretné a saját és környezete rezgés szintjét emelni és ezáltal egy boldogabb és szeretteljesebb jövőt teremteni.

-Spirituális keresők: aki hajlandó a hanggyógyítást alkalmazni az öngondoskodásra a saját életének és a fejlödésének az érekében.

– Bármely egyén segíthet magán a hangrezgések gyógyító és átalakító energiáival, a hangtálak mindenki számára pozitív változásokat hoznak az élet számos területén, jó egészséget, sikert, örömet, békét jólét az életben.

– Mentál higéniás vállalati szakemberek : relaxáció, stresszcsökkentés, munkára összpontosítás, önbizalom, teljesítmény növelés a célok az ügyfelekkel való kapcsolatok javítása, csoport épitő és személyiség fejlesztő tréningek stb.

– Tanárok és Diákok: Jó memóriaképesség megőrzése és fejlesztése, elmekoncentráció és koncentrált figyelem erősítése érdekében a tanulmányokban és céljuk elérésének érdekében, a kreativitás és intuitív megérzések erősítésében.

– Háziasszonyok: teremtsen szent teret az otthonában az isteni energiákkal és a hangtálakkal a jobb és boldogabb élet és az egészséges életmód érdekében.

– Jóga, mély meditációt gyakorlók és spirituális út keresők: A rendszeresen meditálók és Spirituális megvilágosodás keresőknek, a gyors előre haladást segítő technikák elsajátítása.

– Egészségügyi szakemberek, a Hangterápiás meditáció tudományát könnyedén lehet integrálni bármilyen egészségügyi gyakorlattal (orvosok, energiagyógyítók, masszázs Terapeuták, jóga- és meditációs oktatók, ápolónők, gyógytornászok, reikisek stb.) a nagyobb és gyorsabb hatás érdekében a hatékony gyógyulás elő segítésében.

– Aki szeretne professzionális hanggyógyítóként dolgozni: Óriási potenciális lehetőség van a mai világban a Hanggyógyítás és a hangterápia területén, egyre nő a népszerűsége és a széles körű elfogadottsága a hangteráipás meditációnak, mivel egyre több tudományos kutatás és elemzés is bizonyítja a jótékony gyógyító hatását.

– Aki részt vett már korábban egyéb más hangtálas képzésen és szeretné a bővíteni tudását és megismerni egy másfajta alapokra épülő jól bevált hangterápiás módszerrel.

– Azok részére akik szeretnének az IASH iskola Nemzetközi hangterápiás közösségéhez tartozni, ahol már több ezer ember használja az itt megszerzett tudást minden nap egyre nagyobb sikerrel a világ szinte minden részén.

Üzenet a résztvevőknek:

AZ IASH hangterápiás tanfolyamok fő célja, hogy a workshop résztvevőinek maximális tudást adjunk át korlátozott idő keretek között a hangtálak és hanggyógyítás terén, igy a tanfolyam elvégzése után a megszerzett tudást bárki azonnal tudja használni és alkalmazi a saját igényeinek megfelelően, legyen az csak kissebb családi – baráti körben történő segitő tevékenység vagy mint profeszionális hangterápiás szakember.

A workshop résztvevői járatosak lesznek a Himalájai hangtálak profeszionális használatban és kezelésben, legyen az egyéni vagy csoportos kezelés. Ezen felül kapnak még több hasznos útmutatást is, hogyan tudják az ujjonan megszerzett tudást ötvözni a jógával és más meditációs gyakorlatokkal az öngyógyítás a tudat módosítás és a spirituális fejlödés terén a belső béke és boldogság elérésének az érdekében.

A tanfolyamon megszerezhető tudás anyag az IASH / International Academy of Sound Healing / Indiában bejegyzet iskola által kifejlesztett és használt protokolja szerint történik.

A tanfolyamon az IASH Iskola által gyártott és forgalmazott hangtálakat használunk, amik kimondottan hangterápiás gyógyításra lettek tervezve és gyártva, ezáltal is garantálva a kiválló minőséget minden IASH tanulónak a világ bármely részén is használja. Számunkra nagyon fontos, hogy a tanulók csakis a legjobb minőségű hangtálakat használjanak mert ez az alapja hatékony és eredményes munkának. A hangtálak a tanfolyam után megrendelhetök , igény szerint. Az IASH iskola alapitója a világ egyik vezető hangterápiát oktató tanára

SATYA Brat Mester – Indiában élő nemzetközileg elismert, a „Hanggyógyászati Akadémia” elnöke és alapítója, aki a világ több részén is rendszeresen tart oktató jellegű szemináriumokat és workshopokat az Egyesült Államokban, Kanadában, Európában, Ázsiában és Indiában.

Az elmúlt több mint két évtizedben Satya Brat Mester úttörő szerepet játszott és kulcsfontosságú közreműködője volt a hangtálak gyógyítási koncepciójának kidolgozásában és globális elterjesztésében. A mai napig küldetésének tartja a hangtálakkal történö gyógyítás kutatását és fejlesztését és oktatását. Ezt a tudást, a eddigi egyetlen IASH Master Soundhealer minősítésű magyar oktatóként szeretném most én is továbbadni és elindítani IASH iskola magyarországi képzését.

Satya mester a hanterápiás tanfolyamon.
Satya mester a hanterápiás tanfolyamon.

 

A tanfolyam helyszine: Vitalitásház, 3212,Bogács, Dózsa György utca 4.

A tanfolyam ára: 120 000.- Ft Szállás: 8500.-ft/ Fő / nap + étkezés

/ külön kérésre vegetáriénus ebéd/

A létszám limititált Max.10 Fő

A Következő Tanfolyam Augusztusban lesz, arra is lehet előre helyet foglalni.

Bejelentkezés : e-mail : laczai.zoltan@iashhangterapia.hu

telefon: 20-286-0543

Várom szerettetel a jelentkezésedet,

Üdvözlettel, Laczai Zoltán

Jelentkezés

Az IASH kezdő tanfolyamon kizárólag  az eredeti hagyományok alapján kézzel kovácsolt Himalájai hangtálakat használunk és az ezekhez tartozó különféle gyógyító kezelési technikák használatát  tanítjuk meg a tanulóknak. A tanfolyam elvégzése után a hangtálak beszerzésében is segítünk,  az IASH iskola által speciálisan hangterápiás kezelésekre tervezet és gyártott magas minőségű kézzel kovácsolt hangtálak közül lehet válogatni.

IASH hangterápiás képzés

Részletek

Kezdés:
2022.07.02. @ 08:00
Vége:
2022.07.03. @ 17:00
Összeg:
120000Ft

Szervező

Laczai Zoltán
Telefon:
20 2860543
View Szervező Website

Helyszín

Bogács
Dózsa György utca 4.
Bogács, 3212 Magyarország
+ Google Térkép

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük