IASH HANGTERÁPIA.

A hangterápia a különböző hangfrekvenciák és rezgések terápiás alkalmazása az ember testében és elméjében azzal a szándékkal, hogy minél jobb harmónia, egyensúly és belső béke állapotába juttassa el a résztvevőket.

A IASH-hangterápia más néven hanggyógyítás / Sound Healing /, a Himalájai hangtálak és gongok által keltett különleges rezgések segítségével nagyon hatékony és egyszerű gyógyítási technika, amely sokféle fizikai- érzelmi és pszichés betegségben szenvedő embereknek tud segíteni. Mint például a magas vérnyomás, szívproblémák, álmatlanság, különböző függőségek, fejfájás, izom görcsök ízületi problémák, mentális problémák, szorongás, stressz, stb.
Mélyen pihentető és hipnotikus hatásuk miatt a hangtálak felbecsülhetetlen értéket jelentenek a pszichoterápia széles területén. A hangterápiás gyógyítás olcsó és könnyen elérhető módszer, és ráadásul nulla negatív mellékhatással… Hatását egyre több helyen felismerték világszerte és tudósok, orvosok, és gyógyítók használják az élet különböző területén. Nemcsak nyugodt légkört teremt az orvos és a beteg közötti kommunikációhoz, hanem ezáltal lehetővé teszi a beteg számára, hogy mélyen megváltozott tudat állapotba (Alfa-Théta- Delta agyhullám állapotba) kerüljenek az agyhullámai és ezáltal, beinduljanak a szervezet öngyógyító folyamatai.

Az emberi test összehasonlítható egy nagy szimfonikus zenekarral, ahol minden szerv, szövet és sejt külön frekvencián rezeg, ezek olyanok mint egy nagy szimfonikus zenekarban a különféle hangszerek. Minden egyes testrészeknek és sejtek is megvan a saját egyedi egészséges rezgés száma ami születésünktől fogva rezeg. De ezek a harmonikus rezgések az életünk különböző területén ért problémák és traumák miatt, kiesnek a “ritmusból” és ezáltal felbomlik a harmónia a testi és lelki egyensúlyban. Ez a diszharmónia okozza a legtöbb leki és érzelmi problémák gyökerét, amik később átalakulnak testi majd fizikai betegségekké ezért alkalmanként újra kell a testet hangolni, hogy a sejtek újra harmonikusan tudjanak egymással együtt működni.
A hangterápiás terapeuta úgy működik, mint egy zenekari karmester , a hangtálak gyógyító rezgéseinek segítségével újra hangolja a testi – lelki és szellemi energiákat. Az idegrendszerünk minden féle hangra nagyon érzékeny, a hangos és disszonáns hangok árthatnak vagy akár meg is ölhetnek minket, míg vannak olyan hangok is amik megerősítenek bennünket és gyógyítanak. A hangtálak különlegesen egyedien nyugtató, hangjai mélyen gyógyító hatással vannak az idegrendszerre, amely folyamatos kapcsolatban áll a test minden sejtjével.

A hangrezgések a fülön keresztül észlelt hangjának és a hangrezgések testen keresztüli rezgéseinek egy időbeli érzékelése nyugtató és gyógyító hatással van a testre, az elmére és a lélekre egyaránt.
Egy megszólaltatott hangtál külső fizikálisan is érezhető rezgései hatására a sejtek azonnal elkezdenek rezonálni az emberi testben, mivel a test több mint 70-75% vízből áll, és a víz nagyszerű hang- és rezonancia vezető, ezáltal a hanghullámok mindenhol elterjedtek az egész testben. A hanghullámok (mint a tóba dobott kő hullámai) koncentrikus gyűrűkben terjednek egyre nagyobb körökben végig az egész testben a vér, a hús, a szervek és a csontok révén, ezáltal ellazítva őket, megfiatalítva és regenerálva a testben az összes sejtet.

Ily módon a több mint 100 billió sejt, az emberi test építőkövei, gyengéden tisztító masszázst kapnak, és beindulnak a szervezet öngyógyító folyamatai.
A hangterápiás kezelésekre speciálisan gyártott és válogatott IASH-hangtálak gyógyító minőségű hangrezgései felszabadítják a test, az elme és a szellem által okozott energia elzáródásokat és blokkokat. Ez a lelki megkönnyebbülés teszi azt lehetővé hogy elérjük a belső békét és boldogságot.
Régi mondás szerint “épp testben épp lélek” , de ez valójában pont fordítva van “épp lélekkel a test is épp marad”.

Upcoming Events