Satya Brat
Satya Brat

SATYA Brat Mester- Indiában élő nemzetközileg elismert, a világ egyik vezető hangterápiát oktató tanára és a „Hanggyógyászati Akadémia” elnöke és alapítója, aki a világ több részén is rendszeresen tart oktató jellegű szemináriumokat és workshopokat az Egyesült Államokban, Kanadában, Európában, Ázsiában és Indiában.

Az elmúlt több mint két évtizedben Satya Brat Mester úttörő szerepet játszott és kulcsfontosságú közreműködője volt a hangtálak gyógyítási koncepciójának kidolgozásában és globális elterjesztésében.
Az évek során Satya Mester nem csak emberek százait gyógyította meg, hanem egy biztos platformot is épített a jövő “hanggyógyítóinak” /sound healer/ számára.
Satya mesternek a természetes gyógymodok iránti érdeklődése már kis gyerek korától kezdve elkezdődött, amikor is a családja rendszeresen meghívott a házukba ismert és nagy tudással rendelkező Indiai védikus tudományokra szakosodott tudósokat és tanárokat, így már nagyon korán, mondhatni gyerekkorától kezdve nagyon szoros kapcsolatba került az ősi Indiai védikus filozófiák megismerésével. Gyermekként már mélyen érdeklődött a jóga, a meditáció és az alternatív orvoslás iránt, amely az életkor előrehaladtával meg is valósult. Természettudományi diplomát szerzett a Kalkuttai Egyetem Skót Egyházi Főiskoláján, és gyógyítással kapcsolatos érdeklődését, kutatásait az akadémián megszerzett tudományos ismeretei felhasználásával folytatta.
Az elmúlt év tizedek során átfogó tanulmányokat folytatott az energiagyógyítás és a hanggyógyítás területén, a kutatások során elsajátított tudás mellett képesített klinikai hipnoterapeuta, reiki, jóga és meditációs szakember is.
Satya Mester aktív szociális munkás, mindig kész az emberiség szolgálatára, és számos nemzetközi szociális szolgálattal és spirituális szervezettel áll kapcsolatban különféle projektekben.
Az elmúlt több mint két évtizedben kutatómunkáját a hanggyógyítás területén végezte a hangtálak és gongok, rezgéseinek az emberi testre gyakorolt hatásával kapcsolatban. Ennek eredményeképpen magas elismerésre és tekintélyre tett szert az egész világon. Ezen felül a hangtálak készítésében és gyártásában is különleges szerepet tölt be, mint például kiváló minőségű magas követelményeknek megfelelő hangterápiás hangszerek, mint a hangtálak és gongok tervezése és gyártása.
De nem utolsó sorban a hangterápiás-meditációs technikák szeléskörű alkalmazása és ezek spirituális és zenei lehetőségeinek a kiaknázása tették őt még ismertebbé.

Néhány elismerésre méltó esemény.
A 2014. márciusában az Újdelhiben megrendezett világ zeneterápiás konferencián, amelyet az All India Orvostudományi Intézet rendezett, Satya mester egy a hanggyógyításról szóló előadást tartott a világ minden tájáról érkezett zeneterapeutáknak, tudósoknak és fenomenális fogadtatásban részesült.

2014. júliusában indiai Újdelhiben, meghívott vendégként tartott előadást a hangterápiás-meditációról egy nemzetközi szintű „Akasha” rendezvényen a Speaking tree szervezésében, a Times of India kezdeményezésében.

2014. február, Abu-hegy (India): meghívást kapott a Brahma Kumaris Godly Egyetemre ,ami a világ egyik legnagyobb spirituális szervezete és több mint 100 országban vannak követői. Itt nagy sikerű előadást és hangterápiás-meditációt tartott a több, mint 500 lelki vezető összejövetelére szervezett közös meditációs ülésen.

Továbbá együtt dolgozott még több különböző fajta projektekben is néhány magasan specializált spirituális mesterrel, tudóssal, kutatóval és zenésszel.
Az egyik ilyen ismert projekt amiben részt vett a longplayer.org által indított különleges zenei kompozíció, amit az “ezer évig szóló” zenének is szoktak nevezni.

Ezer éves zenei kompozició.
1000 éves zene

Ezt a különleges zenei kompozíciót, amit 1999. december 31-én kezdtek el az interneten sugározni, Satya Mester által válogatott 234 darab hangtál hangjának számítógépes rögzítése után egy speciális programmal össze mixelték úgy, hogy az így kapott zenei kompozíció 2999 utolsó napjáig szóljon ismétlődés nélkül, mert ekkor fogja befejezi az első ezer éves ciklusát és utána kezdődik újra. Ezt a speciális hangtál kollekciót a mai napig meg lehet tekinteni Londonban / UK / a világító toronyban -/Trinity Buoy Wharf/ vagy megtalálható az interneten élő adásban, vagy a videó megosztó csatornákon.

Évekig tartó tanulása, tapasztalata és mélyreható kutatómunkája után Satya Brat Mester tanfolyamain /workshopokon/ szemináriumokon adja át tudását világszerte ez embereknek, mindezt egyre nagyobb globális elismeréssel. További részletes információért kérem látogasson el a következő weboldalra.
www.iash.in – www.iash.com

Satya Brat
Satya Brat

Upcoming Events