Általános szerződési feltételek

Üdvözöljük az IASH hangterápia ügyfelei között. Kérjük, mielőtt csoportos hangfürdőre vagy tanfolyamra jelentkezését elküldené, az alábbiakat szíveskedjen alaposan átolvasni!

A szolgáltató adatai

Az Ön által lefoglalt események szervezője: Laczai Zoltán egyéni vállalkozó – iashhangterapia.hu (továbbiakban: iashhangterapia.hu)

Cím: 3426 Borsodgeszt, Fő u. 36.
Adószám: 72844937-1-25
Telefonszám: 06202860543
Nyilvántartási szám: 56379415

Az eseményekre történő jelentkezés módja
A iashhangterapia.hu eseménynaptárában lévő csoportos hangfürdőkre bárki foglalhat helyet. Minden eseménynél fel van tüntetve a részvételhez szükséges információ. Csoportos hangfürdő esetében külső szervezőnél kell jelentkezni.
Tanfolyamok esetében az űrlap kitöltésével és az adatok megadásával lehet biztosítani a helyet. 

Rendelkezésre állás:
Az események létszáma korlátozott, ezért kérünk mindenkit, hogy előre jelezze érkezését és időben foglalja le a helyét. Amennyiben regisztrál a szervezőnél és nem érkezik meg a hangfürdőre vagy 24 órán belül mondja vissza a helyfoglalást, akkor a legközelebbi alkalommal köteles a korábbi foglalást rendezni. Helyet foglalni az eseményre a megadott részvételi számig lehetséges.
Tanfolyam esetében az adott tanfolyamoknál jelezzük a maximális létszámot. Ezen túl való jelentkezés esetén egy következő alkalmat tudunk felajánlani.

Árak:
Amennyiben a iashhangterapia.hu-nál hiba vagy hiányosság lép fel a szolgáltatásnál vagy az áraknál, a iashangterapia.hu fenntartja a jogot a korrekcióra. A iashangterapia.hu ilyen esetben a hiba felismerése illetve módosítása után azonnal tájékoztatja a résztvevőt az új adatokról. A megrendelő ezt követően vagy még egyszer megerősíti a foglalást vagy az iashangterapia.hu elállhat a szerződéstől.
Az iashhangterapia.hu-n található szolgáltatási árak magyar ÁFÁ-val (alanyi adómentes, 0%) együtt értendő!

A megrendelés tárgyának lényeges tulajdonságai:
Az események jellemzőit a honlapon tudja elolvasni, a Gyakran Ismételt kérdéseknél pedig egyéb kérdéseire is választ kap.

Fizetési lehetőségek:
A fizetés a csoportos hanfürdők esetén a helyszínen, az eseménynaptárban megadott időpontban a részvétel után esedékes.
Tanfolyamok esetében a részvételi díj 50%-ának előre utalásával tudja a helyet biztosítani. 

Lemondási feltételek:
Tanfolyamok esetében a kezdete előtt 3 héten belüli lemondás esetén a befizetett tandíjat egy következő tanfolyam árába számítjuk be.

Az elállás joga:
Az online foglalás az esemény időpontja előtt 24 órán túl mondható le.

Vedd kézbe életed irányítását!

Gyere és tanuld meg, hogyan emelheted saját és környezeted rezgésszintjét és teremthetsz egy boldogabb és szeretetteljesebb jövőt. Következő alkalommal július 5-7-én vehetsz részt a tanfolyamon.

You have Successfully Subscribed!