Hangterápiás tanfolyam IASH alapszintű

Hangterápiás tanfolyam

Szerezz azonnali hangterápiás tudást, és használd saját vagy környezeted részére

IASH Alapszintű tanfolyam:
3 napos workshop indiai angol nyelvű minősítéssel
– Bevezetés a hangtálak világába audio-vizuális bemutatóval
– Élő gyakorlati bemutatók, kezelések, páros gyakorlás
– Kérdés – válasz szekció.

A hangterápiás tanfolyam tematikája

1. nap – 9-18 óráig

9-12 óráig

1. Az indiai védikus hangterápiás gyógyítás tudományának részletes és mélyreható magyarázata a mai, tudományosan elismert kutatások eredményeinek összehasonlításával.
2. Ismerkedés a himalájai hangtálakkal - kozmikus és szakrális hanggyógyító hangszerekkel.

A hangtálak nyugtató-relaxáló és transzformációs energiáinak ismertetése. A hangtálak története, eredete, elkészítésük menete az ősi indiai védikus hagyományok alapján. Különböző hangtál fajták bemutatása, részletes ismertetésük, kiemelt figyelemmel a kézi kalapálással készített, a hangterápiás kezelésekre alkalmas, terápiás minőségű hangtálakra. A legismertebb régi, antik hangtálak típusainak bemutatása a helyszínen, különleges, több száz éves, Magyarországon még nem látott ritkaságok.

3. Egyéni gyakorlás az IASH akadémia speciális hangterápiás minőségű hangtálaival, ütőivel.

Különböző méretű hangtálak használata és a helyes ütéstechnika elsajátítása. 

Ebédszünet: 12-13 óráig

Gyakorlati bemutatók és páros gyakorlás: 13-17 óráig

1. Agyhullám lazító kezelés

mély relaxációhoz, stresszcsökkentéshez vezet és a szervezet öngyógyító mechanizmusait aktiválja.
Bemutató és páros gyakorlás.

2. Kéz és láb reflexzónák kezelése

Gyengéd hangterápiás kezelés, speciálisan ehhez készített IASH hangtállal. A mélyreható nyugtató rezgések a test meridián vonalain keresztül átrezegtetik testünk összes sejtjét, mint egy sejt masszázs.
Bemutató és páros gyakorlás.

3. Kérdés-válasz szekció

2. és 3. nap – 9-18 óráig

Gyakorlati bemutatók és egyéni gyakorlati képzés
Ebédszünet: 13-14 óráig

1. Csoportos vezetett hangtálas meditáció megtapasztalása és elsajátítása

Útmutató és hasznos tanácsok a különféle csoportos meditációs technikák megismeréséhez.

2. Elme méregtelenítő kezelése

Gyors és hatékony kezelés a stressz, düh, depresszió, szorongás stb. elengedéséhez.

3. Aura tisztítása és erősítése

Gyengéd kezelés az aura harmonizálásához.

4. Önkezelés

A hangterápiás tanfolyam része önmagunk kezelése hangtálakkal, mély relaxáció/meditáció, stresszcsökkentés, spirituális fejlődés, és a fizikai, mentális, pszichológiai rendellenességek kezelése.

5. Általános testi panaszok kezelése

Emésztési zavarok, ízületi fájdalmak (térd, váll, csípő stb.), derékfájás, fejfájás, láz stb.

6. Sejt toxinok tisztítása

Professzionális szintű kezelés 4 db hangtállal a fizikai, mentális rendellenességek bármilyen formájának kezeléséhez.

7. Kérdés-válasz szekció és bizonyítványok átadása

Kinek ajánlott az IASH Alapszintű hangterápiás tanfolyam?

Az International Academy os Sound Healing (IASH) alaptanfolyamát bárki elvégezheti, aki szeretné a saját és környezete rezgésszintjét emelni, és egy boldogabb, szeretetteljesebb jövőt teremteni.

Spirituális keresők
Aki hajlandó a hangtálakat öngondoskodásra alkalmazni, saját élete és fejlődése érdekében.

Bárki segíthet önmagán a hangrezgések nyugtató és ellazító energiájával. A hangtálak használói pozitív változásokat tapasztalhatnak életük számos területén és egészségesebb életmódot alakíthatnak ki.

Jógát, mély meditációt gyakorlók és spirituális útkeresők
A rendszeresen meditálók és spirituális megvilágosodást keresők a gyorsabb haladás érdekében használhatják.

Egészségügyi szakemberek
A hangtálas meditáció tudománya könnyedén integrálható bármilyen egészségügyi gyakorlatba. Orvosok, energetikai kezelők, masszőrök, jóga- és meditációs oktatók, ápolónők, gyógytornászok, reikisek tudják beépíteni munkájukba.

Aki szeretne professzionális hangtálakkal dolgozni
A mai világban óriási a lehetőség a hangtálas kezelésekben.  Népszerűségük rohamosan nő, mivel egyre több tudományos kutatás és elemzés is bizonyítja jótékony hatásukat.

Aki részt vett korábban más iskola hangtálas képzésén, és szeretné bővíteni tudását. Szeretne megismerni egy másfajta alapokra épülő, jól bevált, nemzetközileg is több ezer ember által használt hangterápiás módszert.

Aki szeretne az IASH iskola nemzetközi hangterápiás közösségéhez tartozni. Itt a világ több ezer tanulója nap mint nap azon dolgozik, hogy minél szélesebb rétegekhez eljussanak a hangtálak nyugtató és relaxáló rezgései.

Üzenet a résztvevőknek

Az International Academy of Sound Healing (IASH) hangterápiás tanfolyamok fő célja, hogy a résztvevőknek maximális elméleti és gyakorlati tudást adjon át a hangtálakról és az IASH hangtálakkal történő kezelési módokról. A tanfolyamon megszerzett tudást bárki azonnal használni és alkalmazni tudja, családi-baráti körben, vagy kezdő hangterápiás szakemberként egyaránt. Ha a tudását szeretné fejleszteni, itt a megfelelő elméleti és gyakorlati segítséget megkapja egészen a komplett, professzionális szintig. Olvass tovább...

A hangterápiás workshop résztvevői járatosak lesznek a himalájai hangtálak szakszerű használatban és a különböző típusú egyéni és csoportos kezelésekben. Több hasznos útmutatást kapnak, hogy hogyan tudják a tudást ötvözni a jógával, más meditációs gyakorlatokkal az önkezelés, a tudat módosítása, a spirituális fejlődés, a belső béke és boldogság elérése érdekében.

A hangterápiás kurzuson megszerezhető tudásanyag az International Academy of Sound Healing (IASH) Indiában bejegyzett iskola által kifejlesztett és használt protokollja szerint történik. A kurzus elvégzése után mindenki megkapja az IASH iskola Indiában kiállított angol nyelvű oklevelét. A tanfolyamon csakis az IASH iskola által gyártott és forgalmazott hangtálakat használunk, amiket kimondottan hangterápiás kezelésekre terveztek és gyártottak. Ezáltal is garantált a kiváló minőségű hangtál minden tanulónknak, a világ bármely részén.

Számunkra nagyon fontos, hogy a tanulók csakis a legjobb minőségű hangtálakat használják, mert ez az alapja hatékony és eredményes munkának. A hangtálak a tanfolyam után megrendelhetőek vagy igény szerint megvásárolhatóak.

Az IASH iskola alapítója a világ egyik vezető hangterápiás kezeléseket oktató tanára SATYA Brat Mester Indiában élő, nemzetközileg elismert, a „Hanggyógyászati Akadémia” elnöke és alapítója. A világ több részén is rendszeresen tart oktató szemináriumokat és workshopokat (az Egyesült Államokban, Kanadában, Európában, Ázsiában és Indiában). Az elmúlt több mint két évtizedben Satya Brat Mester úttörő szerepet játszott és kulcsfontosságú közreműködője a hangtálak gyógyítási koncepciójának kidolgozásában és ennek globális elterjesztésében. A mai napig küldetésének tartja a hangtálakkal történő gyógyítás kutatását, fejlesztését és legfőképpen az oktatását. Ezt a tudást szeretném most én is továbbadni Magyarországon és elindítani az IASH iskola magyarországi képzését, hogy minél több ember ismerhesse meg a hangtálak használatának ősi tudását.

Az Alapszintű tanfolyam részletei

Időpont

2024. november 8-10.

Helyszín

Vitalitásház, 3212 Bogács, Dózsa György utca 4.

A hangterápiás tanfolyam ára

150.000 Ft
Szállás: 9000 Ft / nap (2 ágyas szobák fürdőszobával)
Étkezés: 3000 Ft (3 fogásos ebéd)

A tanfolyamot tartja

Laczai Zoltán IASH tréner

A létszám limititált: max. 12 fő

Fotók a helyszínről:

Jógaterem

Jógaterem

Előtér

Előtér

Konyha

Emelet

Emelet

Szoba

Szoba

Szoba

Szoba

Jelentkezés
az IASH Alapszintű hangterápiás tanfolyamára

Jelentkező form az alapszintű tanfolyamra