Satya Brat mester

Az évek során emberek százait gyógyította meg és egy biztos platformot épített a jövő “hanggyógyítói” számára.

Úttörő a hanggyógyításban

Satya Brat Indiában élő, nemzetközileg elismert, a világ egyik vezető hangterápiáját oktató tanára, a „Hanggyógyászati Akadémia” elnöke és alapítója. Rendszeresen tart szemináriumokat és workshopokat a világ minden táján.

A hangtálak gyógyítási koncepciójának és globális elterjesztésének úttörője és kulcsfontosságú közreműködője.

Átfogó tanulmányokat folytatott az energiagyógyítás és a hanggyógyítás területén, képesített klinikai hipnoterapeuta, reiki, jóga és meditációs szakember is.

Mi az IASH hangterápia

Az elmúlt több mint két évtizedben kutatómunkáját a hanggyógyítás területén végezte, a hangtálak és gongok rezgéseinek az emberi testre gyakorolt hatásával kapcsolatban. Magas elismerésre és tekintélyre tett szert az egész világon.

Kiváló minőségű, magas követelményeknek megfelelő hangterápiás hangszereket, hangtálakat és gongokat tervez és gyárt. A hangterápiás meditációs technikák széleskörű alkalmazása és ezek spirituális és zenei lehetőségeinek a kiaknázása tették őt még ismertebbé.

Tanítása visszanyúlik az India Védikus filozófiákig, abból meríti tudásának esszenciáját. A Védák szerint az egész univerzumot egy hang – egy rezgés – hozta létre, az OM vibráció. (A mai tudomány ezt a Nagy robbanás elméletének hívja.) Ez a teremtő hang, rezgés egyfajta energia, ami a mai napig működteti és fenntartja az egész univerzum létezését.
A mai kvantumfizika szerint az egész Világegyetemben minden rezeg. Mi, emberek is ebből a teremtő hang-rezgés energiából vagyunk felépítve és minden, ami bennünket körülvesz – a fák, a folyók, az állatok, a csillagok és bolygók.
Ahogy a körülöttünk lévő világban minden rezeg és mindennek megvan a saját egyedi rezgésszáma, így minden egyes embernek is egyedi a rezgése és különböző frekvencia számon rezeg.

Satya Brat mester gyermekkora

Satya mester természetes gyógymódok iránti érdeklődése már kisgyermek korában kezdődött, amikor a családja rendszeresen hívott a házukba ismert és nagy tudással rendelkező Indiai védikus tudományokra szakosodott tudósokat és tanárokat. így már nagyon korán szoros kapcsolatba került az ősi Indiai védikus filozófiával.

Gyermekként mélyen érdeklődött a jóga, a meditáció és az alternatív orvoslás iránt. Természettudományi diplomát a Kalkuttai Egyetem Skót Egyházi Főiskoláján szerzett, és gyógyítással kapcsolatos érdeklődését, kutatásait az akadémián megszerzett tudományos ismeretei felhasználásával folytatta.

Satya Mester aktív szociális munkás, mindig kész az emberiség szolgálatára, és számos nemzetközi szociális szolgálattal és spirituális szervezettel áll kapcsolatban különféle projektekben.

Elismerésre méltó események

Évekig tartó tanulása, tapasztalata és mélyreható kutatómunkája után Satya Brat Mester tanfolyamokon és szemináriumokon adja át tudását világszerte, mindezt egyre nagyobb globális elismeréssel.

Az 1000 éves zene

Együtt dolgozott több projektben magasan specializált spirituális mesterekkel, tudósokkal, kutatókkal és zenészekkel. Az egyik ilyen ismert projekt a longplayer.org által indított különleges zenei kompozíció, amit az “ezer évig szóló” zenének is szoktak nevezni.

Az 1000 éves zenét 1999. december 31-én kezdték el sugározni az interneten. A Satya Mester által válogatott 234 darab hangtál hangjának számítógépes rögzítése után a zenét egy speciális programmal úgy mixelték össze, hogy az így kapott zenei kompozíció 2999 utolsó napjáig szóljon ismétlődés nélkül. Ekkor fogja befejezi az első ezer éves ciklusát és utána kezdődik újra. Ezt a speciális hangtál kollekciót a mai napig meg lehet tekinteni Londonban a világító toronyban – /Trinity Buoy Wharf/, megtalálható az interneten élő adásban, vagy a videómegosztó csatornákon.

Előadást tartott a világ minden tájáról érkezett zeneterápeutának és -tudósnak

2014. márciusában az Újdelhiben megrendezett világ zeneterápiás konferencián, amelyet az All India Orvostudományi Intézet rendezett, Satya mester egy a hanggyógyításról szóló előadást tartott a világ minden tájáról érkezett zeneterapeutáknak, tudósoknak, és fenomenális fogadtatásban részesült.

Előadást tartott egy nemzetközi szintű "Akasha" rendezvényen

2014. júliusában Újdelhiben meghívott vendégként tartott előadást a hangterápiás meditációról egy nemzetközi szintű „Akasha” rendezvényen a Speaking tree szervezésében, a Times of India kezdeményezésében.

Nagysikerű előadást és hangterápiás meditációt tartott több mint 500 lelki vezető számára

2014. február, Abu-hegy (India): meghívást kapott a Brahma Kumaris Godly Egyetemre, ami a világ egyik legnagyobb spirituális szervezete és több mint 100 országban vannak követői. Itt nagy sikerű előadást és hangterápiás meditációt tartott a több mint 500 lelki vezető összejövetelére szervezett közös meditációs ülésen.