Általános szerződési feltételek

Üdvözöljük az IASH hangterápia ügyfelei között. Kérjük, mielőtt csoportos hangfürdőre vagy tanfolyamra jelentkezését elküldené, az alábbiakat szíveskedjen alaposan átolvasni!

A szolgáltató adatai

Az Ön által lefoglalt események szervezője: Laczai Zoltán egyéni vállalkozó – iashhangterapia.hu (továbbiakban: iashhangterapia.hu)

Cím: 3426 Borsodgeszt, Fő u. 36.
Adószám: 72844937-1-25
Telefonszám: 06202860543
Nyilvántartási szám: 56379415

Az eseményekre történő jelentkezés módja
A iashhangterapia.hu eseménynaptárában lévő csoportos hangfürdőkre bárki foglalhat helyet. Minden eseménynél fel van tüntetve a részvételhez szükséges információ. Csoportos hangfürdő esetében külső szervezőnél kell jelentkezni.
Tanfolyamok esetében az űrlap kitöltésével és az adatok megadásával lehet biztosítani a helyet. 

Rendelkezésre állás:
Az események létszáma korlátozott, ezért kérünk mindenkit, hogy előre jelezze érkezését és időben foglalja le a helyét. Amennyiben regisztrál a szervezőnél és nem érkezik meg a hangfürdőre vagy 24 órán belül mondja vissza a helyfoglalást, akkor a legközelebbi alkalommal köteles a korábbi foglalást rendezni. Helyet foglalni az eseményre a megadott részvételi számig lehetséges.
Tanfolyam esetében az adott tanfolyamoknál jelezzük a maximális létszámot. Ezen túl való jelentkezés esetén egy következő alkalmat tudunk felajánlani.

Árak:
Amennyiben a iashhangterapia.hu-nál hiba vagy hiányosság lép fel a szolgáltatásnál vagy az áraknál, a iashangterapia.hu fenntartja a jogot a korrekcióra. A iashangterapia.hu ilyen esetben a hiba felismerése illetve módosítása után azonnal tájékoztatja a résztvevőt az új adatokról. A megrendelő ezt követően vagy még egyszer megerősíti a foglalást vagy az iashangterapia.hu elállhat a szerződéstől.
Az iashhangterapia.hu-n található szolgáltatási árak magyar ÁFÁ-val (alanyi adómentes, 0%) együtt értendő!

A megrendelés tárgyának lényeges tulajdonságai:
Az események jellemzőit a honlapon tudja elolvasni, a Gyakran Ismételt kérdéseknél pedig egyéb kérdéseire is választ kap.

Fizetési lehetőségek:
A fizetés a csoportos hanfürdők esetén a helyszínen, az eseménynaptárban megadott időpontban a részvétel után esedékes.
Tanfolyamok esetében a részvételi díj 50%-ának előre utalásával tudja a helyet biztosítani. 

Lemondási feltételek:
Tanfolyamok esetében a kezdete előtt 3 héten belüli lemondás esetén a befizetett tandíjat egy következő tanfolyam árába számítjuk be.

Az elállás joga:
Az online foglalás az esemény időpontja előtt 24 órán túl mondható le.