Hogyan érkezzek a hangfürdőre?

Az IASH hangfürdőket ideális esetben elkülönített csendes zárt helyen megfelelő hőmérsékletű és félhomályos szobában vagy teremben végezzük. A csoportos hangfürdőn való részvételkor nem kell semmi mást csinálni csak egyszerűen feküdjön le és pihenjen, engedje el magát és adja át magát a csodálatos hangrezgések világának és ezáltal a gyógyító rezgések majd eláradnak az egész testében „megfürdetve” , átrezegtetve minden egyes sejtet , mint egy sejt masszázs.

Laza kényelmes ruházatban érkezzen, hogy melegen tartsa magát, mert a hangterápiás meditáció ideje alatt a test hőmérséklete egy kicsit le csökken. Ezért kérem hozzon még magával amire szüksége lehet ahoz hogy egy órát a földön fekve kényelmesen el tudjon tölteni, pl. kis párna , pléd, takaró, hálózsák stb. Az IASH hangtrápiás meditációkat lehet széken ülve vagy kerekes kocsiban is hallgatni, ha valaki esetleg nem tud egy órát a földön fekve eltölteni. Az ideális póz a Savászana ,amikor is a földön fekve hanyatt fekvésben egyenes gerinccel a lábakat enyhén szét tárva, és a kezek a test mellet tenyérrel fel felfele néznek. A jogában ez a teljes ellazulás póza, mivel ebben az állapotban az érzékszervi ingerek a minimálisra redukálódnak.

Ennek az elősegítésének az érdekében kérem hogy hozzon magával egy saját szempárnát vagy valami mást amivel letudja takarni a szemeit a hangfürdő időtartama alatt. Ez nagyban elősegíti a meditációs állapot elérését azáltal, hogy használatakor a szemhéjakra eső enyhe nyomás nem engedi mozogni szemhéjakat, amikor az agy betér a “REM” fázisba , ez az álom és az ébrenlét közötti időszak állapota. Így a szempárna használatával sokkal gyorsabban és könnyebben megy végbe az ellazulás és a helyes meditációs állapot elérése.

Kérem hogy ne használjon erős parfümöt vagy más illatosító szert ami esetleg másokat zavarhat!
Kérem hogy ne beszélgessen másokkal a hangfürdő ideje alatt!
Kérem hogy előre némítsa le, vagy kapcsolja ki a mobiltelefonját!
Ha köhög vagy náthás kérem addig ne jöjjön amíg helyre nem jött!
Hozzon magával vizet vagy valamilyen folyadékot, mert utána fontos a folyadék pótlása a szervezetben!

Upcoming Events